ИНТЕРЕСНО И ЗАБАВНО

Obuvki 1

Великобританската дизайнерка Деби Уингам представи най-скъпите обувка в света. Стилните токчета са покрити с благородни метали и редки камъни.

Уингам е известна със скъпите си творения и е работила за много знаменитости, членове на кралски семейства и представители на богатия елит в хода на кариерата си. Тя е известна с това, че е изработила една от най-скъпите рокли в света, роклята „Кралска диамантена Абая”, която е покрита с над 2000 диаманта, включително и най-скъпия червен диамант в света и е на цена от 17,7 милиона долара. Уингам притежава и компанията Couture to Cakes и е известна още с това,че е създала 64-милионна (USD) диамантено покрита торта за клиент на ОАЕ.

Obuvki 2

Най-новото творение на Уингам е плод на сътрудничеството й с художник Крис Кембъл. Уингам допринася за дизайна, докато Кембъл изработва обувките в продължение на стотици мъчителни часове.

Скъпите обувки са поръчани от анонимно семейство в Дубай, за специален рожден ден.

Obuvki 3

Уингам заявява, че обувките са последното творение в нейната „най-скъпа колекция”. Тя управлява също така успешната академия „Бъдеще на модата” за млади дизайнери, предлагаща серия от семинари, които да отговарят на различни изисквания и нива на опит. Великобританската дизайнерка използва многобройните си контакти и е наставник на младите таланти. Тя организира модни събития от висока класа, които обикновено младите творци не биха могли да си позволят, където нейните ученици имат възможност да представят своите проекти.

Източник: www.odditycentral.com

 

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас