НОВИНИ

Италиански гражданин от филипински произход е бил убит преди два дни при дуел до смърт с негов сънародник в Падуа.

Трупът на 51-годишния филипинец е било на паркинг до стадион „Euganeo“ в Падуа. Той е имал множество наранявания по лицето и горната част на тялото. Наблизо се търкаляли и оръжията на дуелистите – два меча - тип японски „катана“.


Полицията била алармирана от местна жителка, която чула виковете на дуелиращите се мигранти. Според разследващите, които се позовават на доказателствата и свидетелски показания, най-вероятната хипотеза е че смъртта н жертвата е настъпила именно след дуел до смърт. Открит е и вероятният втори участник в дуела (също филипинец), който сега е разпитван от полицията, която обаче засега не е разкрила неговата и на жертвата самоличности.

Засега, разследващите изясняват, дали наистина става въпрос за дуел (както сочат повечето факти) или за „обикновена“ засада и убийство с катана. Не е ясно и как точно двамата са се сдобили с използваните от тях оръжия.

По информация на „Il Giornale“.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас