НОВИНИ

(Обновено...)

Полицията в Лондон издирва по подозрение в убийство 25 годишния Рехан Хан след като вчера вечерта с нож са били ранени 32-годишна жена и 11-месечното й бебе – момченце.

В 19.12 ч. вчера вечерта, полицията е получила сигнал за вероятно нападение на хора в жилище във Фелтхъм, в югозападната част на Лондон.

Отзовалите се незабавно на сигнала полицаи са установили, че с нож са били наръгани 32-годишна жена и 11-месечното й момченце. Двамата незабавно са били откарани в болница. Раните на жената не са били животозастрашаващи, но момченцето е в критично състояние и все още се бори за живота си.

Сцената е била такава, че според свидетели, полицаи са излизали плачещи от къщата. Живеещи наблизо са разказали пред британски медии за ужаса. Семейството се е нанесло само преди месеци в къщата и се е състояло от Майката и трите й деца – освен бебето тя има още две по-големи деца. По някои информации, с тях е живеел и издирвания сега от полицията Рехан Хан.

Вчера вечерта съседите чули писъци и виковете на по-големите деца, които крещели „Остави мама на мира!“ и „Не убивай мама!“. После видели бягащ мъж и незабавно след това дошла полицията. От страх, повечето от съседите се заключили по домовете си.

Полицаите са пристъпили незабавно към издирването на Хан, като са използвали и хеликоптер, но поне досега усилията им не са се увенчали с успех. Поради това, лондонската полиция се е обърнала за помощ към гражданите. В медиите е разпространена снимката на Рехан Хан и информация за районите, където той се е движел най-често. Полицаите молят гражданите, ако го забележат, да съобщят на властите, но да не се доближават до него.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас