НОВИНИ

Посланикът на САЩ в Германия Ричард Гренел заяви, че „пропадналата политика“ на милиардера Джордж Сорос обслужва единствено елитите.

В интервю за „Breitbart News“, Гренел коментира скорошното решение на Фондации Отворена общество (ФСО) на Сорос да премести будапещенската си централа в Берлин – след решителната победа на партията на Виктор Орбан на парламентарните избори и последвалите предложения за промени в законите на страната известни като „Stop Soros“. „Вижте, аз мисля, че неговата политика е пропаднала политика … Аз мисля, че тя е много ориентирана към елитите, а не към мълчаливото мнозинство“, заявява той.

Партито за нелегалните мигранти в Италия приключва. За Джордж Сорос също

Нови „Stop Soros“ закони криминализират подкрепата на нелегалната миграция в Унгария

Гренел отбелязва, че тази политика (на Сорос) „нямаше да помогне на средния работник, тя беше предназначена да помага на елитите“. Той подкрепя противопоставянето на идеологията на Сорос за отварянето на границите за мигрантите и заявява, че „аз мисля, че ние ще работим много за да артикулираме политика срещу неговата“ (политика).

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас