НОВИНИ

В сряда чужденци - ислямисти са атакували гръцка църква в квартал Фанеромени в разделената на турска и гръцка част Никозия.

Извършителите – около 20 „чужденци“ последователи на исляма – са предизвикали истинска паника в двора на църквата сред присъстващите на църковна служба. Те са нахлули и са започнали да вдигат шум, задявайки се с намиращите се там християни, а един от тях (според гръцките медии) е размахвал човешки череп.

След пристигането на повиканата от богомолците полиция, „човекът с черепа“ е изчезнал.

Станалото е в унисон с все повече засилващите се нападения на мюсюлмани срещу християни и християнски обекти в страни от ЕС и в Европа.

Нападения, които никой от представителите на властите не иска да определи като „престъпления от омраза“… Сигурно им се виждат като проява на „толерантност“ - просто защото се извършват от мигранти...

По информация на „PRONEWS“.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас