НОВИНИ

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че иска да използва сили и средства на американската армия за охрана на границата на страната с Мексико – докато не бъде построена оградата по нея. Пред журналисти той заяви, че докато няма „ограда и истинска сигурност, ние ще пазим нашата граница с военните“.

„Аз говорих с генерал Матис. Ние ще направим нещата по военному. Докато можем да имаме стена и правилна сигурност, ние ще пазим нашата граница с военни. Това е голяма крачка. Ние наистина не сме правили това преди, или определено не много преди това. Но ние ще оправяме нещата с Мексико и те ще трябва да го направят, в противен случай, аз няма да направя сделката по NAFTA Споразумението за свободна търговия в Северна Америка – бел.ред.)“, каза още той.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас