НОВИНИ

След терора на гарата в Бусто Арсизио (Варезе, Ломбардия) италианските власти са арестували 21-годишен нигериец.

Нигериецът – чието име и статут на пребиваване, все още не са съобщени – просто „кротко“ си се е разхождал из гарата заплашвайки хората с меч (според първоначалните съобщения е бил с мачете). Освен хладното оръжие, той е бил и с фалшив пистолет (според някои медии пистолет-играчка), а хората имали нещастието да са там в присъствието му са били и вербално „уважени“ на чужд език.

Освен, оръжието и половина, нигериецът се е бил „пременил“ и във военна униформа, която е откраднал по-рано сутринта от оръжейна във Варезе.

Според съобщенията в италианските медии, той видимо е бил в изменено състояние (не се споменава алкохол) и хората доста са се уплашили. За щастие, няма пострадали и той е бил блокиран и заловен от полицията и карабинеррите преди да успее да изчезне.  

По информация на „Il Giorno“, освен униформата нигериецът си е взел от оръжейната и меча, пистолета, а възможно и чук, който е бил в него.

Мотивите му са неизвестни.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас