НОВИНИ

Още един „малолетен“ мигрант предизвика остри реакции в социалните мрежи

Пропаганден филм за „тийнейджърската любов“ между сирийски мигрант и малолетно немско момиче предизвика остри реакции в социалните мрежи – сириецът просто се оказа възрастен.

Филмът „Малвина, Диаа и любовта“ разказва историята за любовта между „малолетен“ – 17 годишен (официално - при идването му в Германия през 2016 г.) сирийски бежанец и все още малолетно (на 16 години) немско момиче. Той е показан през миналата година в немска телевизионна програма (обществена телевизия Кика) предназначена за деца от 3 до 13 години. Сега се „срамежливо“ се признава, че „той“ може би е доста по-възрастен. Документалното филмче според много от гледалите го е чиста пропаганда, която е насочена срещу правата на жените и децата.

За Диаа се казва, че е почти на същата възраст като 16-годишната Малвина, но той самият признава, че е „само“ на 19 години.

Филмът показва, как Диаа завява на лудо влюбената в него Малвина, че тя трябва да е по-скромна, да носи по-неразкриващи я дрехи и да приеме исляма заради него. „Аз не мога да приема такова нещо, че моята жена изглежда така. Това е напълно трудно за един арабски мъж… Аз израснах в една ислямско-арабска култура. Аз вярвам в моята култура и моята религия. Религията ти дава правила. Без тази религия, ти нямаш правила и без правила, ти нямаш живот “, казва Диаа. Самата Малвина пък заявява, че „Аз не трябва да поставям на краткосрочни неща, винаги само на дългосрочни неща…Той дойде и каза, че свинското не е толкова добро. Аз също спрях да ям свинско“...

Сега „Билд“ разкрива, че, може би той е на доста над 20.

Какво е „посланието“ на този пропаганден филм – при това за деца от 3 до 13 години? Какво ще последва – може би, че в съответствие с „правилата“ на религията на Диаа, 9-годишните момичета спокойно могат да бъдат омъжвани и да водят сексуален живот? Защо се приема, че е напълно естествено и нормално, европейките (и европейците) да се отказват от своята европейска култура и религия за да приемат „ислямско-арабската“ култура и религия?! Към какво ни призовава официалната пропаганда в Германия? Защото съвсем очевидно не става въпрос за интеграция, а за ислямизация.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас