НОВИНИ

Наблюдатели от САЩ ще влязат в състава на мисията на „Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа“ (ОССЕ) за президентските избори в Русия през март 2018 г.

„САЩ участват с наблюдатели на изборите чрез международни организации, а именно ОССЕ“, казва официалният представител на американското посолство в Русия, Мария Олсън в отговор на въпрос на ТАСС.

Именно, Олсън е адресирала в руското МВнР въпроса за получаване на съответната покана за международни организации, съобщава още ТАСС.

По-рано, заместник министъра на външните работи на Русия, Сергей Рябков е коментирал за Агенцията, че наблюдатели от дипломатическата мисия на САЩ няма да бъдат допуснати в избирателните участъци в хода на президентските избори в страната с оглед на отказа на Вашингтон да пиеме наблюдатели от руските задгранични служби на проведените избори за президент на САЩ. Руският дипломат е коментирал също, че не вижда проблем, ако американци влязат в състава на международни наблюдателни мисии.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас