НОВИНИ

Президентът на Чехия, Милош Земан предупреждава, че ако ЕС не укрепи охраната на външните граници в Съююза ще влязат 10 млн. бежанци от Африка.

„Ако на ЕС не достига смелост да укрепи своите външни граници, за което (той) постоянно дрънка, но нищо не прави, то в течение на (близките) няколко години у нас, тук ще има 10 млн. бежанци от Африка“, казва той в интервю за пражката телевизия „Barrandov“, цитиран от ТАСС.

Според чешкия президент увеличаването на броя на бежанците от мюсюлманските страни в Африка и Близкия Изток застрашава културите на народите в Европа – „Културата на тези бежанци не е съвместима с европейската култура“, казва той и допълва, че това е „ясно и на самите мигранти“.

За пореден път, Земан не се притеснява да наруши „политическата коректност“ и коментира още, че увеличаването на мюсюлманите в страните в Европа е довел до ръст на престъпността, увеличаване на насилието в регионите, където са се формирали затворени ислямски общности.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас