НОВИНИ

Сомалиец – мигрант се опита да изнасили бременна на жена в родилното отделение на болница в Рим.

На 31 декември 2017 г. 38-годишен сомалийски гражданин – мигрант в Италия откраднал униформени дрехи на медицинския персонал и успял да се промъкне в родилното отделение (една от залите за раждане) на болницата „Санто Еуженио“ в Рим. Там се опитал да изнасили 43 годишна жена в последен стадий на бременност, която е очаквала раждането на детето, пише в. „Куотидиано либеро“.

След като не успял да я изнасили жената, която е била с родилни болки, сомалиецът (според медиите в Италия той вече има цяла поредица от регистрирани закононарушения) е започнал да мастурбира пред нея. Родилката е крещяла за помощ - това предизвикало намесата на медицински сестри и лекар, които алармирали полицията.

В крайна сметка е бил задържан по обвинение в сексуално насилие. На 2 януари съдът е постановил задържането му под страж до началото на съдебния процес срещу него, който е насрочен за 10 януари.

Защитата на сомалиеца ще иска психиатрична експертиза. Нищо чудно, тя да докаже, че насилникът е просто поредният бежанец с психични проблеми“, което е едно от „любимите“ на властите в Европа обяснения и често – причина за меките присъди за престъпленията на мигрантите. Европейците обаче, са изправени пред въпроса, защо континентът ни се превръща в дом за хора с психични отклонения, които са оставени свободно да вилнеят по улиците. А ако сомалиецът пък се окаже с нормално психично здраве, то тогава, трябва ли да считаме извратената му постъпка като чест от „културното обогатяване“, което мигрантите ни „носят“.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас