НОВИНИ

Виенската полиция очевидно е „зациклила“ в разследването на брутална сексуална атака, стана в началото на миналия месец в австрийската столица Виена и е принудена да се обърне за помощ към обществеността.

На 3 декември м.г., 43–годишна жена е станала жертва на трима нападатели в централната част на града - Vienna-Landstraße. Около 03.00 ч. през нощта, тя е паркирала колата си и се е отправила към апартамента си, когато е била атакувана от трима мъже. Един от тях е бръкнал под бельото й и е проникнал в нея с пръстите на ръката си, пише в. „Kronen Zeiting“.

Жената започнала да пищи и отблъснала нападателя, след което успяла за избяга във входа на сградата. Нападателят я последвал, хванал я и започнал да я опипва под бельото й в горната част на тялото. Последвала нова яростна съпротива от страна на жертвата, която накарала нападателите й да избягат, но не и преди да отнемат смартфона й.

Сега полицията на Виена е обнародвала снимка на един от нападателите (от охранителна камера) и е помолила за помощ от гражданите – за опознаването му.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас