НОВИНИ

Неправителствените организации (НПО), официално тврдящи, че „спасяват“ мигрантите, прехвърлящи се от Либия в Европа през Средиземно море, реално действат като „таксита“ за трафикантите на хора.

Това заявява открито капитан на един от корабите на либийската брегова охрана на видеозапис, разпространен от немския в. „Der Spiegel”. Нещо повече, на записа ясно се вижда, как точно става това, и как едва не се стига до сблъсък между неговия кораб и кораб на немската НПО „Sea Watch“ непосредствено до либийските териториални води.

И двата кораба се озовават на сигнал за бедствие, подаден от пълен с мигранти кораб на трафикантите. Корабът с мигрантите всъщност изобщо не търпи бедствие – той плува на собствен ход, не е започнал да потъва или нещо подобно… Както заявява капитанът от либийската брегова охрана, „той просто вика такси“.

Нова вълна от мигранти залива Италия, а мафията, НПО и трафикантите действат в пълен синхрон

Наглостта на НПО – не са бежанци, но вие ги докарвайте, а след тях - и семействата им

Брюксел в ролята на адвокат на НПО

Очевидно, показаното на видеозаписа не е изключение, а по-скоро е правило. То доказва, че италианският прокурор Кармело Цекаро, който понастоящем разследва възможността за пряка връзка и взаимодействие между НПО и трафикантите на хора от Либия, съвсем „не преследва призраци“, както твърдят много от защитниците на миграцията към Европа.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас