НОВИНИ

Служителка в детски ясли е била наръгана с нож, когато отивала на работа днес от три жени, които крещели "Аллах ще те докопа!".

Кармен Стивънс, управителка на детските ясли "Малките диаманти" в лондонския квартал Хермон хил в северната част на Лондон, е съобщила, че нейна служителка на възраст около 30 години, е била нападната отзад, блъскана, удряна, ритана, а после свалена на земята и наръгана в ръката от три млади жени (момичета), когато отивала на работа тази сутрин (около 09.30 ч. местно време). По време на атаката, нападателките крещели "Аллах ще те докопа!"

"Те са я съборили на земята, блъскали са я, ритали са я. Едната от тях извадила нож и разрязала ръката й от китката до лакътя. Дойде полицията, парамедиците почистиха раните й...Това е ужасно, аз съм абсолютно ужасена. Не очаквате такова нещо такова да се случи на прага му", заявява Стивънс, цитирана от "Дели мейл".

Според пострадалата (тя е бяла жена), нападателките са били "азиатски момичета", облечени в черно, които са избягали, когато случаен минувач й се притекъл на помощ. Според неназован неин колега, по разказ на жертвата, преди да я нападнат из отзад, трите млади момичета са крещели строфи от Корана и "Аллах!".

Според говорител на полицията, контратерористичното командване на полицията е било уведомено за станалото, но (поне засега) не разследва станалото, като терористична атака (инцидент). Въпреки това, заради станалото, достъпа до всички училища в района е бил блокиран, а родителите на учениците са били уведомени за ситуацията.

Интересно, какво би трябвало да стане, за да бъде разследвано едно нападение като терористично? Може би, служителката в яслите е трябвало да бъде обезглавена или "поне" убита? Впрочем, това е можело и да се случи - ако тя не беше имала късмета, случайно минаващ човек да й се притече на помощ...

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас