НОВИНИ

38-годишен кюрд от Ирак, който многократно е бил осъждан за изнасилвания и сексуално насилие срещу ДЕЦА и ВЪЗРАСТНИФ, както и за широк кръг други престъпления НЕ Е НАКАЗВАН.

Той НЯМА да бъде наказан и сега – след атака на сексуална оснва срещу служителка в магазин в Малмьо, съобщават местните медии.

В края на юни 38-годишният иракски кюрд е влязъм в магазин за чанти и е поискал да види артикул намиращ се в задната страна на магазина.

„Ти трябва да бъдеш моята Майка Мария, аз ще целувам твоите крака, „котенце“ и гърди“, е казал той преди да се нахвърли върху служителката и да направи точно това, което е казал, но върху дрехите й.

След това 38-годишната жена е получила няколко шамара, той се е „поразпищолил“ и се е опитал да й свали панталоните. Жената обаче е оказала съпротива, имало е боричкане и няколко пъти тя е била стоваряна на пода, при което си е ударила главата. След 5-10 минути, явно „меракът“ на иракският кюрд е секнал и той най-невъзмутимо просто си е излязъл от магазина.

Порукрорът е поискал той да бъде признат за виновен в опит за изнасилване, но „заслепеният от политическа коректност“ районен съд в Малмьо се е задоволил със „сексуално обезпокояване“, тъй като не е било възможно да се докаже, че той „е имал намерение да извърши сексуален акт“. В допълнение, насилникът – явно добре запознат с тънкостите на швецкото правосъдие – се е измъкнал и с поредното „психиатрично извинения“. Той е обявил, че „един глас ми каза, че ще правя секс“.

Кюрдът от Ирак, многократно е бил даван под съд за сексуални атаки вариращи от ДЕЦА до ПЕНСИОНЕРИ. През 2010 г. той сам е признал, че е изнасилил 75-годишна баба в хотел в Малмьо – при нападението той е преднамерено е упражнил и насилие, в следствие на което няколко лицеви кости на жената са били счупени. През 2009 г. е бил осъден за нападение на служителкъа на магазин и облизване на тялото й, както и за замъкването на малко момиченце в апартамента му където детето е било опипвано, докато майка му е крещяла и блъскала по вратата.

Списъкът с престъпленията на кюрда от Ирак е доста дълъг, съобщават шведските медии – опит за грабеж, наркотици, нападение при утежняващо вината обстоятества, опит за изнудване и дори заплахи срещу представители на властите.

Въпреки това, той винаги се измъква – още повече, че 38-годишнят иракски кюрд НЯМА шеведско гражданство (сигурно е със статут „нуждаещ се от ХУМАНИТАРНА ЗАЩИТА“) и се измъква от депортиране. Според съда в Малмьо, този път той не трбва да бъде върнат в Ирак, тъй като живее в Швеция от 20 г.

Според съдебното решение, мъжът който е споменат само като „НН“ няма контакт с децата и семейството си, вкл. тъй като е упражнявал насилие срещу тях. В присъдата пише още, че това съвсем не означава, че с „правилните медикаменти (лекарства) и лечение“ връзките със семейството му не могат да се подобрят – интересно КОЙ ТОЧНО психолог е дал своята експертиза за лечение, за да се твърди подобно нещо в ЮРИДИЧЕСКИ ДОКУМЕНТ.

Най-щокиращата част от решението, обаче се отнася за самите престъпления на иракския кюрд – „Престъпленията не са били толкова сериозни, та да дават основание за съдебно разпореждане за експулсиране, особено като не е ясно дали има пречки за прилагане на решението“.

Вероятно, счупването на лицеви кости според шведското законодателство е „лека телесна повред“, а може би и „обида“. Само не е ясно, ако някоя от „недоказаните“ жерти изпочупи „муцуната“ на някой от тези съдии, дали ще е недоказано нанасяне на лека телесна повреда или недоказана обида.
Може би, „политически коретктине“ шведски съдии биха могли следващият път да използавт за оневиняването на „закоравял престъпник“ мотива, че връщането му в иракски Кюрдистан може да представлява заплаха за сигурността му, тъй като едно е достатъчно ясно – сънародниците му (иракските кюрди) ще се отнесат с него, заради простъпките му също толкова „ласкаво“ , колкото и с джихадистите от „Ислямска Държава“, с които се бият.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас