НОВИНИ

Френска двойка е била брутално атакувана, заради пица с шунка
Двама мъже са нападнали млада двойка, заради това, че са похапвали пица с шунка.

Юнус Бусаид и Фатах Бузид – и двамата на по 27 години – са осъдени на по 18 месеца затвор. Те са нападнали брутално двайката след като преди това са ги предупредили, че ще „отидат в Ада“, защото в пицата, която ядели има свинско. Колко „мило“ от тяхна страна, нали?!?
След като са напуснали нощен клуб в Камбреси (Франция) жертвите са си поръчали наблизо пица, но са били приближени от Бусаид и Бузид, които им предложили кокаин. След като двамата араби – които всъщност са си и нарко-дилъри – са видели, че пицата е „харам“ (според разбиранията на мюсюлманите) е последвало предупреждението за Ада и нападението. Те първоначално са се опитали да „унижат“ жената – тя е била издърпана за косата и някой от „новоевропейците“ си е напъхал пръстите в носа й – т. нар. „унижение“ е довело до това, че тя не само е паднала, но и е загубила съзнание. Когато нейният придружител се е опитал за я защити, двамата араби просто са го пребили преди охраната на бар, който е бил в близост до мястото да се намеси.
След „културното обогатяване“ на французите, Боусаид и Боузид са избягали с германски автомобил седан, нает под наем в Белгия – ДА, предоставянето на бежански статут в която и да е държава от ЕС и в частност Германия дава право на тези лица необезпокоявано да се разхождат из цяла Европа – но след дълго разследване, те са идентифицирани, заради номерата на колата.
Дмата са идентифицирани от собственика на пицарията, жертвите и други свидетели, както и от снимки, които доказват присъствието им на мястото на нападението, но нищо изненадващо – те отричат в съда. Двамата нападатели са осъдени на 1 г. 6 месеца затвор и всеки от тях трябва да плати по 1 500 евро за нанесени щети.
Но според т. нар. „активисти“ и много от управляващите, несъгласието с подобни изстъпления продължава да бъде заклеймявано като „расизъм“ и „ксенофобия“. Едва ли, обаче на двамата „загрижени за душите“ на френската двойка са им предявени и обвинения напр. в „пицофобия“ или „расизъм“ и "ксенофобия", все пак нападнатите не са араби, а французи…


Използава е информация на „Брейтбарт“.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас